Århundrets stortingsvalg nærmer seg!

308 givere

Avsluttet

133 170 kr

66% av målet på 200 000 kr

Århundrets stortingsvalg nærmer seg!

Vindkraftindustrien er pengesterke og mobiliserer tungt frem mot høstens stortingsvalg. Vi planlegger et kraftig motsvar. Og trenger din hjelp.

Kampen mot vindkraft på land har gitt god effekt, men er ikke over. Det mest avgjørende stortingsvalget står nå for døren, og vi skal få vindkraftsaken på dagsorden!

Den folkelige vindkraftmotstanden har vært en skikkelig oppvåkning for politikerne. Folkebevegelsen har vært avgjørende for å stoppe utbyggingene på Andmyran, Sandhaugen, Ytre Vikna II, Remmafjellet, Havsul I like ved fuglefjellet på Runde, Dalbygda, Dalsbotnfjellet ved innløpet til Sognefjorden, Moldalsknuten og Faurefjellet. Norske fjell vi elsker.

MEN, kampen mot vindkraft i norsk natur er ikke vunnet! Ikke på kysten, ikke i innlandet og ikke i fjellene våre!

Mektige kapitalkrefter mobiliserer for å få igjennom nye konsesjoner. Nye gigant-utbygginger arbeides med i det skjulte. Det søkes om utsatt frist for ulovlig gitte konsesjoner. Konsesjoner med lovbrudd bygges i dag. Mennesker som rammes blir fortsatt ikke hørt. Verditap på eiendom feies under teppet. Andres rettigheter tas ikke hensyn til. Fugler, fisker og dyr mister leveområdene sine. Vi redder ikke klimaet med å bygge ned naturen.

Ulovlighetene skal vises fram.

Vi vet også at vindkraftbransjens organisasjon NORWEA arbeider aktivt for å forhindre reell skattlegging av vindkraftverkene.

Alternativene skal formidles.

Motvind Norge skal holde «trøkket» oppe og jobbe minst like hardt som våre motstandere fram mot valget, selv om våre ressurser er meget mer begrenset og i stor grad basert på frivillig dugnadsinnsats fra engasjerte medlemmer og sympatisører.

Vi planlegger arrangementer med våre beste folk blant annet på EnergiRikekonferansen i Haugesund 10.-11. august, Arendalsuka 16.-20. august samt årets største markering i regi av Motvind Norge på Eidsvolls Plass lørdag 4. september.

Vi forbereder også en spørreundersøkelse til politikerne som vil vise hvordan de stiller seg til vindkraft.

Vi trenger hjelp til å produsere bannere og kampanjemateriell, drive markedsføring, annonsering, og delta på arrangementer, møter og valgmøter.

Utfallet av stortingsvalget i september vil være avgjørende.

**

Alle innbetalinger over 500 kr gir rett til skattefradrag hvis det skjer via denne innsamlingen. Det føres innsamlingsregnskap. Eventuelle penger til overs år til Motvind Norges annet arbeid mot vindkraft. Innsamlingen «Markering foran Stortinget» går ut og erstattes av denne.

Nok er forlengst nok! På forhånd takk!

Med vennlig hilsen

Motvind Norge
Eivind Salen, Styreleder
John Fiskvik, Nestleder

308 givere

Avsluttet

133 170 kr

66% av målet på 200 000 kr

Ansvarlig for innsamlingen

Anne Baardvik

Kontakt ansvarlig

Pengene utbetales til:

Motvind Norge

Orgnr.: 923421068

Aktivitet

Anonym giver

100 kr

18.07.2021

Helga

200 kr

Stå på!

22.07.2021

Anonym giver

300 kr

18.07.2021

Anonym giver

100 kr

18.07.2021

Stian

200 kr

Obligatorisk support!

29.07.2021

Anonym giver

300 kr

19.07.2021